Câștigi bani

În Oriflame, ai mai multe variante de a câștiga bani.

1. CLIENT DIRECT

Ești client direct, ai un cont online, beneficiezi de reduceri la produsele preferate din catalogul Oriflame, reduceri între 23-40%, în funcție de valoarea comenzii tale. Deci, faci economie în bugetul familiei cumpărând produse de o calitate suedeză foarte bună pentru tine și familia ta mult mai ieftin. Fă-ți cont AICI.

2. CONSULTANT

Cumperi produsele Oriflame cu reduceri între 23-40%, arăți catalogul și strângi comenzi, iar comisionul din reduceri rămâne în buzunarul tau.
Este simplu!
Prezinți catalogul rudelor, prietenilor, colegilor și cunoștințelor și aduni comenzi.
Nu trebuie să ai studii pentru asta, este suficient să folosești produsele și să citești în catalog despre ele, pentru a știi ce să recomanzi celor din jur.
Astfel, la o comandă de 700 lei, platești doar 420 lei. 280 lei rămân la tine.
Comanda minimă pentru a beneficia de reducere este de 70 lei.

Reducerile de care beneficiezi ca și consultant/client direct Oriflame:

Comanda (lei)

Reducere (%)

Bani pentru tine

70-299

23%

16-69 lei

300-699

30%

90-210 lei

>= 700

40%

>= 280 lei

3. AFACEREA ORIFLAME – SPONSON, MANAGER, DIRECTOR ORIFLAME

Poți avea un job diferit, să lucrezi la domiciliu, online și offline, dar să primești un comision odată la 3 săptămâni, în funcție de munca depusă de tine pe parcursul unui catalog. Poți câștiga 21% din vânzările tale și ale echipei tale, așadar, tot ce ai de făcut este să îți creezi o echipă și să promovezi ideea de afacere Oriflame, să ajuți alți oameni să primească un venit suplimentar la început, iar mai apoi, un venit substanțial, câștigul fiind nelimitat. Dacă ești mămică, studentă, elevă sau își dorești un venit suplimentar, ai ajuns unde trebuie! Mai multe detalii găsești AICI.

Arăți minunat

Participi la training-uri online sau fizice, la evenimente extraordinare, unde testezi produsele, vezi noile lansări, afli lucruri în materie de îngrjire, make-up, modă, ești la curent cu tot ce e nou, înveți să îți îngrijești tenul și diverse trucuri de make-up.
 Merită să fii parte din echipa noastră! Afli mai multe AICI!

Ai propria afacere

Îți creezi propria echipă, ajuți oamenii să comande cu reduceri, te transformi în sponsor Oriflame și câștigi bani o dată la 3 săptămâni.
AICI găsești mai multe detalii. 

Călătorești

Cu Oriflame, poți călători în fiecare an GRATUIT.
Compania oferă anual 4 conferințe internaționale tuturor persoanelor care se califică la aceste seminarii.
Tot ce ai de făcut este să îndeplinești targetul stabilit și vacanța ta este asigurată, totul inclus, condiții de 5 stele și multe surprize și cadouri.
Fă-ți cont AICI și vei afla mai multe detalii.

Te distrezi

În Oriflame, avem competiții, concursuri, seminarii în țară și în străinătate, training-uri de dezvoltare personală și profesională.
Zilnic învățăm lucruri noi, cunoaștem oameni noi, legăm prietenii și ne distrăm.
Aici nu e vorba doar de muncă, ci și de relaxare, distracție, petreceri și evenimente.

AICI, cumperi produse rapid online beneficiind de reduceri între 23 și 40% la orice produs Oriflame!